Метод на плащане
Банков трансфер (Проформа фактура)
Вашата поръчка ще бъде изпратена за наша сметка до Вас, веднага след като е получено плащането

 
Опции за доставка
Нормална доставка – безплатно.
Обичайното време за доставка е 2-4 дни
 
В пратката
Вашият пакет ще бъде доставен със следните елементи: НW лицензен ключ (USB), ръководство за бърз монтаж и фактура. Софтуер се предоставя чрез персонализирана настройка, която също така е на разположение в интернет по всяко време. Упътването за употреба в електронна форма, също е на разположение на нашия уебсайт. CD инсталационен диск е на разположение при поискване.

Опции за отстъпка
Отстъпка за количества са  възможни при закупуване на повече от 3 програми в една и съща сделка. Намаления не могат да се комбинират между продуктите GEO5 и FIN ЕC. При закупуване на пакет продукти, индивидуални отстъпки, вече няма да бъдат приложими. Намаления не са приложими за ъпгрейди.
 
Видове лицензии
Типът на лиценза се определя от целите, за които е предоставен лицензът (търговски или академичен), както и от вида на употреба: локален лиценз (за самостоятелен компютър) или мрежов лиценз (за повече компютри в мрежа)

 
Локален лиценз
Локалният лиценз се предлага в два варианта - с физически (hardlock) или софтуерен ключ.

Локален лиценз (hardlock)
Ако закупите локален лиценз с hardlock, можете да инсталирате програмите на произволен брой компютри, но програмите ще работят само на компютъра, към който е свързан физическия ключ.

Локален лиценз (node-locked)
Ако закупите локален лиценз със софтуерен ключ, софтуерът може да се използва само на един компютър. Ако купувате нов компютър, ключът може да бъде прехвърлен (само ако имате пълната (търговска) версия). Софтуерът се изпраща по имейл. Предимството на софтуерен ключ е, че програмите могат да бъдат използвани моментално, без да се налага да чакате да Ви бъде доставен физически ключ.
Индивидуалните програми могат да бъдат инсталирани с помощта на един или повече локални ключове според индивидуалните нужди на потребителите.

 
Мрежов лиценз
Ако закупите мрежов лиценз, можете да използвате софтуера на повече компютри свързани в мрежа. Максималеният брой потребители, които могат да работят със софтуера по едно време се определя от броя на закупените лицензи. За да стартирате приложението, трябва да е избран подходящ hardlock, който да бъде свързан към компютър в мрежата.

 
Академични Лицензи
Академични лицензи на GEO5 софтуер са предвидени за нетърговски цели при много изгодна цена. Повече информация за Академични лицензи.

 
Лицензен ключ
Ние доставяме нашите продукти заедно с лицензен ключ, които защитава нашия софтуер срещу незаконно използване или копиране. Лицензният ключ е малко устройство за свързване към USB порт на компютъра.
Лицензният ключ е няколко варианта: Локален - за самостоятелен компютър (единичен лиценз), Мрежов - за повече компютри, свързани в мрежа (мрежов лиценз) и Времеви - за самостоятелен компютър (опция лизинг).

 
Обслужване на клиенти
Ние доставяме нашите продукти заедно с лицензен ключ, които защитава нашия софтуер срещу незаконно използване или копиране. Лицензният ключ е малко устройство за свързване към USB порт на компютъра.
Лицензният ключ е няколко варианта: Локален - за самостоятелен компютър (единичен лиценз), Мрежов - за повече компютри, свързани в мрежа (мрежов лиценз) и Времеви - за самостоятелен компютър (опция лизинг).

 
Обслужване на клиенти
Основна техническа помощ се предоставя на всички наши клиенти безплатно чрез електронна поща или чрез формата за контакт за техническа поддръжка. Основна техническа помощ се предоставя и на потребителите с по-стари версии на нашите програми. Въпреки това, ние си запазваме правото да прекратим техническата поддръжка на версиите с най-малко две свободни надстройки от текущата дата.
 

Абонаментна поддръжка FINE Maintenance
Постоянна техническа поддръжка с абонаментната програма FINE Maintenance за периода на валидност. Предоставя безплатни актуализации и ъпгрейди за всички избрани програми, най-новите подобрения, приоритетна техническа и експертна помощ. Абонаментът е периодичен с продължителност от една година считано от датата на активация. При неизпращане на писменно възражение до 1 месец преди изтичане на посоченият срок от 1 година от датата на активация, абонаментът се продължава автоматично за следваща 1 година.

Декларация за поверителност
За да Ви доставим искания софтуер и предоставим съдействие при поръчка и поддръжката, ние трябва да знаем Вашите лични данни. Ние използваме Вашата лична информация само за нуждите ни и ние няма да ги предоставим на трети лица. “Старт Консулт” ЕООД е вписан в “Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с иден. № 258910
Свалете общите условия  оттук