Програмата за Абонаментна поддръжка ви гарантира следните предимства:

  • Безплатни ъпгрейди и актуализации на закупения софтуер
  • Приоритетна техническа поддръжка чрез телефонна линия или електронна поща
  • Инженерна помощ, предоставена от изтъкнати експерти в съответната област
  • 10% отстъпка за покупки на нов софтуер или лицензи за вече закупени програми
Софтуерни ъпгрейди
Разработването на софтуер представлява непрекъснат процес на подобряване, извършване на проверки и корекции. Ние издаваме периодично нови подобрения на софтуера. Винаги можете да имате най-новата версия на софтуера на най-ниската възможна цена - само с абонаментната поддръжка.
 
Техническа поддръжка
Ако имате въпроси или проблеми с нашите продукти, винаги можете да се свържете с нашата техническа поддръжка. Ние ще ви помогнем професионално с трудности, свързани с инсталирането, контрола или настройката на нашия софтуер възможно най-бързо. Приоритетна помощ чрез телефонна линия се предоставя на клиенти с активирана програма за абонаментна поддръжка.
 
Професионална инженерна поддръжка
Ние Ви помагаме със задачите и проблемите, при работа с нашия софтуер. Професионалната инженерна помощ се предоставя от висококвалифицирани и квалифицирани специалисти в съответните области. Поддръжката е достъпна по електронна поща, по телефона или на място.
 
Отстъпки при нови покупка на софтуер
Клиентите с абонаментна поддръжка могат да ползват нашата 10% отстъпка при нови покупки (за закупуване на нова програма или лиценз за вече закупена програма).