Fine предоставя образователен лиценз на геотехническия софтуер GEO5 само за образователни цели в училища, университети и други академични институции на много изгодна цена.
 
Кой може да се възползва?
Преподаватели (лектори) от академични институции по инженерни специалности. Софтуерът може да се използва само за образователни цели.
 
Каква е цената?
Софтуерът с образователен лиценз, който Fine предлага е на много ниска цена, само за да покрие администрирането на услугите и поддръжката.

Цена на EDU 10 (10 места в мрежа) – 1 000 EUR
Цена на EDU 50 (11-50 места в мрежа) – 1 500 EUR

Цените включват хардуерен ключ и програма за абонаментна подръжка FINE Maintenance* ( вкл. безплатно най-новите актуализации и техническа поддръжка). Можете да се свържете с нас в случай, че се нуждаете от повече лицензи или конкретно идивидуално решение.

Какво получавате?
  • Пълен достъп до всички GEO5 програми за Вашите ученици и студенти чрез компютърна мрежа.
  • Инженерни ръководства - материали за обучение на студенти
  • Теоретични и практически ръководства
  • Безплатно най-новите актуализации и своевременна техническа поддръжка*
  • USB Мрежов ключ
Каква е разликата между лиценз за образователни цели и професионален лиценз?
  • Всички доклади от анализа за отпечатване са маркирани със текст: "Educational license - Software can be used only for educational purposes" ("Образователен лиценз - софтуерът може да се използва само за образователни цели")
  • Функцията за експорт към RTF файл не е налична.
 
*Безплатна програма за абонаментна поддръжка FINE Maintenance (безплатни актуализации и поддръжка) се предоставя само на тези потребители с образователен лиценз, които добавят референтен линк към web-страницата на Старт Консулт www.geo5-software.bg на тяхната официална страница